Cand te axezi pe calitate nu o poti face decat cu utilaje de inalta tehnologie. De aceea am ales sa investim in cele mai performante cuptoare tunel si nu numai. Permanent Lider Pan se preocupa de tot ceea ce inseamna nou pe piata in materie de utilaje, participand la cele mai mari targuri cu vanzare de utilaje din Europa.

Detinem linii automate de producere a chiflelor, cuptoare tunel cu benzi, rotative, linii complete de patiserie, silozuri, utilaje ce aduc zilnic pe piata din Bucuresti peste 22 tone de produse.

Pentru a pune in practica aceasta politica, conducerea Lider Pan a hotarat implementarea unui sistem de management al sigurantei alimentului in conformitate cu standardul SR EN ISO 22000:2005. In acest sens se va urmarii imbunatatirea continua a calitatii si cresterea sigurantei alimentare a produselor de panificatie fabricate, prin tinerea sub control a proceselor tehnologice si eficientizarea la maxim a acestora, prin implicarea si constientizarea permanenta a angajatilor cu privire la responsabilitatile ce le revin.

Constientizarea prin instruiri periodice, a personalului implicat in desfasurarea proceselor tehnologice de fabricare a painii si produselor de panificatie, cu privire la rolul determinant pe care il detine in realizarea calitatii si asigurarea sigurantei alimentare a produselor fabricate.